Velkommen

Velkommen til Flemmings blog web-site: flemmingivar.dk

Æret være hans minde
27. september 1938 - 22. juni 2009


Se den "gamle" hjemmesiden her: www.flemmingivar.dk/flemming/index.html


onsdag den 3. december 1997

Mig og min familie

Jeg hedder Flemming Ivar Jensen. Jeg er født i 1938. Jeg blev student fra Frederiksberg Gymnasium i 1957, så jeg havde altså 50 års studenterjubilæum i 2007.

Jeg er civilingeniør med skibsbygning som speciale, men har arbejdet hele mit liv med edb og IT. Jeg var 2 år i Søværnet og sluttede som løjtnant af reserven og læste samtidig sociologi på Københavns Universitet.

Min familie består af min kone Helle Grøn, som er farmaceut og som indtil januar 2001 arbejdede på Farum apotek og mine 2 voksne sønner Nikolaj og Kasper Grøn. Kasper er gift med Heidi og de fik den 22. februar 2007 vores første barnebarn Anna.

Nikolaj arbejder i forsvaret og har en labrador retriever Sniper der stammer fra Kennel Flat Workers.Nikolaj har været aktiv i hjemmeværnet i mange år og har i den forbindelse været udsendt som presseofficer i Afghanistan.

Kasper har sit eget firma Kontor Montage CGL ApS, der har specialiseret sig i at montere, demontere og servicere stort set alle typer af kontor-inventar inden for kontormøbelbranchen.Kasper er desuden webmaster og meget mere for rockgruppen Die Herren.

Selvom mine forældre Anna og Ivar Jensen forlængst er døde, er jeg ikke den ældste i familien: Min gamle faster Ellen lever, hun er blevet hundredeogfire år, og er først i 2007 flyttet på plejehjem.

Jeg er meget glad for mit land - især i de "bøgelyse" nætters tid - hvor jeg ikke kan tænke mig at være noget andet sted. Men mange danskeres negative holdning til flygtninge og indvandrere og Danmarks deltagelse i en fuldstændig ugennemtænkt angrebskrig - endda på løgnagtigt grundlag - gør nu Danmark til et mindre rart sted at være. Det er flovt at være dansker i dag.

Kan man være stolt af at være europæer idag? Ihvertfald hvis Europa lever op til den vision for Europa der er udarbejdet i anledning af 50 års dagen for Romtraktatens underskrivelse?

Ellers lever jeg et temmeligt lykkeligt liv. Ved ihærdigt arbejde og god tro kan det vel blive endnu bedre.

1 kommentar:

  1. Kære Helle
    Jeg var ked af at læse i Politilen i dag, at du har mistet Flemming. Det var hyggeligt at mødes med jer i lufthavnen på Teneriffa i marts. Det er en skam at vi ikke mødtes på La Palma som Flemming og jeg havde talt om ved vores 50-års studenterjubilæum i 2007.
    Mange hilsner fra Jens Baun

    SvarSlet